lastweb.nl
Mashibo, massage
Adviesburo Veritas, Almere
Klooster Yesse

De 100 mijl van Sint Annen, juni 2023

Verslag Eddy Hedemann

Eddy Hedemann, 100 mijl van Sint Annen 2023

Alles is op loopafstand als je maar genoeg tijd hebt!

Het aangaan van een 100 mijl is op zich al een heel avontuur. Het uitlopen nog meer. Dit weekend was het zover de 100 mijl van Sint Annen. Eentje waar ik naar uit keek. Vorig jaar is het ik niet gelukt om te finishen. Dit jaar was uitlopen en zoveel mogelijk genieten het doel. Stoppen was geen optie, tenminste zolang het veilig was.

En het is gelukt. De omstandigheden waren anders. Ik was weer een jaar verder en had geleerd meer zuinig om te gaan met mijn energie. Kon er zodoende ook mee omgaan dat het een warme editie was waar ik geen hinder van had. De eerste ronde liep ik samen met Gerik. De tweede sloot Eddy Bakker aan.

Maar beide stopten ze na de tweede ronde om diverse redenen. Hierdoor moest ik alleen verder, maar ik had vertrouwen in mijn kunnen. Door de vele uren wandelen met Gerik had ik de omgeving goed leren kennen. En met Gerik en Henriette op de achtergrond voelde dat goed. Ze loodsten me door de omgeving als ik het even niet wist. Via de app en telefonisch.

Deze 100 mijl heb ik in de pocket en ik geniet er heerlijk van. Alles is op loopafstand als je maar genoeg tijd hebt.πŸšΆβ€β™‚πŸ˜€

Bedankt iedereen voor de hulp, support, en de goede verzorging van eten en drinken.

Eddy Hedemann, 100 mijl van Sint Annen 2023

Na 32 uur 41 minuten en 36 seconden. Finish!