lastweb.nl
Mashibo, massage
Adviesburo Veritas, Almere
Klooster Yesse

De 100 mijl van Sint Annen, juni 2024

Verslag Cees Dijkstra


Cees Dijkstra, 100 mijl van Sint Annen 2024

Deze is voor Sas

De 100 mijl van Sint Annen verliep anders dan verwacht. De eerste ronde (66 km) gezellig met Wessel. De tweede ronde (55 km) alleen. Door een stommiteit liep ik deze ronde tegen de richting in. Daar kom je pas achter wanneer de eerste loper (Sjirk) je tegemoet komt. Na 121 km in de camper even een dutje. Ik voelde me niet lekker. Teiltje. Sas gebeld midden in de nacht. “Ik stop”. Sas: ga eerst maar slapen tot 7:00 uur. De wekker gezet.

En weer gaan lopen. Dat viel niet mee. Na 10 km kwam ik ‘moe’ bij Gerik Mik en Eddy Hedeman. Met hen de laatste 35 gewandeld. Dat ging redelijk goed. Finisher dus, maar vraag niet hoe. Veel ging verkeerd. De zaakjes niet goed voor elkaar. Maar wel heel mooi: kleindochter Fem kwam met Nynke langs bij Hoogkerk. En Sas in Sint Annen. Heel fijn.

De loop was zwaar. Alles vlak is lastiger dan zo nu en dan een heuveltje. Kilometers door grasland met hooi. Langgerekte wegen. Prachtige dorpjes, hele mooie vergezichten, vrijwel geen verkeer. Gastvrijheid en verzorging van Henriëtte en Gerik was buitengewoon. Verzorgingsposten onderweg van Theo en Elise (Hoogkerk) en van Jan en Ineke (Leens) ook erg goed. Ontzettend genoten en herinneringen gemaakt.