Jacobspad
Jacobspad
Jacobspad
Jacobspad
Jacobspad
Jacobspad
Jacobspad

Over het Jacobspad, 2021

Troostprijs, bij DNF 100 mijl van Sint Annen

Over het Jacobspad

Informatie:
Over het Jacobspad is een uitnodigingsloop en onderdeel van de 100 mijl van Sint Annen. Het is de eerste ronde van de 100 mijl van Sint Annen. Deelname aan over het jacbospad is alleen mogelijk als er open startplekken zijn op de 100 mijl van Sint Annen. Deelnemers op de 100 mijl, die na de eerste ronde uitstappen, komen automatisch in de uitslag van de "Over het Jacobspad".

Wanneer:
IJs en weder dienende: Zaterdag 5 juni 2021 om 09:00.

Start/Finish:
De start en finish zijn in Sint-Annen (Groningen).

Afstand:
Het is een loop over 53 kilometer.

Hoogtemeters:
We lopen in Groningen. Dus geen hoogtemeters.

Routebeschrijving:
Parcours is hoofdzakelijk asfalt, beton en klinkers. Niet overal egaal. Dus kuilen en onevenheden in de weg. Ook zijn er enige kilometers graspad en zandpad. De te lopen route is te zien op de parcours OHJ pagina.

Er wordt gelopen op de openbare weg, de geldende verkeersregels zijn dus van toepassing. Respecteer de overige weggebruikers en loop zoveel mogelijk op voet- of fietspaden.

Markering:
Geen, alleen een GPS track. Download GPS track

Verzorging:
Bij de finish in Sint-Annen is er verzorging. Onderweg geen verzorgingsposten. Volledige zelfverzorging. In Uithuizen zijn winkels en in de kerk van Eenum kan je water krijgen.

Verplicht meenemen:
GPS, opgeladen mobiel, voldoende verzorging voor de gehele afstand.

Cutt-off tijden:
De cutt-off tijd is 9 uur.

Deelname aan over het Jacobspad is geheel en uitsluitend op eigen risico en de organisatie aanvaard geen aansprakelijkheid.