20 juni 2020, 4de editie van De 100 mijl van Sint-Annen

Bedevoart noar . . . . . ?

Liudger en Bernlef, het geheim van de Wierde van Helwerd, ronde 1 100 mijl Sint-Annen 2017 Op 20 juni 2020 staat de 4de editie van de 100 mijl van Sint-Annen op de agenda. Dus even 3 jaar pauze. Er staan weer vier ronden geplanned. Steeds met start en finish in Sint Annen.

Zeer waarschijnlijk gaat de eerste ronde weer "Rondom Stad" en verbind het vroegere cisterciƫnzer klooster van Sint-Annen met haar moederklooster in Aduard en haar zusterklooster in Essen. Dit is een ronde van 65,5 kilometer. Hoe de tweede en derde ronde gaan in nog onduidelijk. Weer naar de Waddenzee, weer op bezoek bij de bedroefde moeder van Warfhuizen of dit keer naar het Schildmeer? De komende 3 jaar zal het leren.

In de edities van 2015, 2016 en 2017 was steeds Bethlehem het verste punt van de laatste ronde. Of in 2020 Bethlehem ook het verste punt zal zijn is nog onzeker. Wat het verste dan wel gaat worden ? Ook dat zal de komende 3 jaar ons leren.

Net als bij de voorgaande editie is de tijdslimiet weer ruim. Voor de hele 100 mijl is de limiet 30 uur zodat je zonder al te veel tijdsdruk aan de reis naar de finish kan beginnen.

Tips:
- Geen GPS ervaring? Ga alvast oefenen!
- Bang dat je verzorgingskist mist? Lees vooraf de informatie goed. De lokatie van de verzorgingskist staat in de informatie met foto(s) en kilometerpunt. Op dat moment dus even gas terug en goed opletten!
- Mis niet de verzorgingskist! In de verzorgingskist zit het bewijs dat je op bij de verzorgingskist bent geweest. Deze moet je meenemen naar Sint Annen.
- Bang dat er niet voldoende in de verzorgingskist zit ? Neem verzorging mee voor de hele ronde!

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website: de 100 mijl van Sint-Annen
Terug »